Ένα σοκαριστικό περιστατικό άγριας επίθεσης σημειώθηκε τον Άγιο Νικόλαο Σιθωνίας στη Χαλκιδική, με θύμα έναν εργαζόμενο στην καθαριότητα.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο οδηγός του απορριμματοφόρου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρατήρηση που έκανε σε τρεις οδηγούς. Οι συγκεκριμένοι είχαν εισέλθει παράνομα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ο υπάλληλος ζήτησε ευγενικά να μετακινηθούν προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
Αντί όμως να συμμορφωθούν, δύο από αυτούς εξοργίστηκαν, βγήκαν αμέσως από τα οχήματά τους και του επιτέθηκαν με απίστευτη μανία. Ο ένας δράστης κατάφερε να εισβάλει ολόκληρος μέσα στην καμπίνα του φορτηγού, ενώ ο συνεργός του στάθηκε στα εξωτερικά σκαλοπάτια.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να καταφέρουν απανωτά και σφοδρά χτυπήματα με γροθιές στο κεφάλι και στα πλευρά του αβοήθητου εργαζόμενου. Τα συνεχή πλήγματα προκάλεσαν τον τραυματισμό του στο πρόσωπο και στο σώμα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους κατοίκους.
thitanews.gr































