Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε άγρια στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Συντετριμμένοι οι γονείς της και πλήθος κόσμου συνόδευσαν την ανήλικη στην τελευταία της κατοικία. Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί» διαγράφονται στα πρόσωπα όλων.

Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής
Αποκαλύψεις για όσα ανέφερε ο 37χρονος δολοφόνος της μικρής Βασιλικής στην Ηλεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Star συναντήθηκαν, έπλυναν το αυτοκίνητο, κι όταν μπήκε η 11χρονη στο αμάξι εκείνος επιχείρησε να την θωπεύσει. Εκείνη αντιστάθηκε και αυτός της επιτέθηκε. «Την πέταξε κάτω κι άρχισε να τη χτυπάει με κατσαβίδι, μετά την έσερνε για 45 μέτρα», αναφέρθηκε.

«Δεν το περίμενα αυτό από τον αδερφό μου. Δεν ξέραμε ότι έχει δικαστεί στο παρελθόν», είπε από την πλευρά του ο αδερφός του δράστη και ζήτησε πολύ σκληρή τιμωρία.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του θείου της 11χρονης Βασιλικής για τον καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του παιδιού. Είπε μεταξύ άλλων πως ο 37χρονος, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, είχε εξάρτηση από το καζίνο και είχε φτάσει στο σημείο να μετατρέψει σε νεκροφόρα το αυτοκίνητο που είχε πάρει χωρίς λεφτά από τον πατέρα του κοριτσιού.

«Αν τον είχα τώρα θα τον έκοβα κομματάκια», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.