Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε μετά από εγχείρηση στο στομάχι

Ραγίζουν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο της 14χρονης από την Επανωμή Θεσσαλονίκης. Συγκλονισμένοι οι γονείς του κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή με ένα πελώριο «γιατί».

Ένα λευκό φέρετρο και πίσω ο πατέρας ιερέας να ωρύεται από τον πόνο της απώλειας της κορούλας του που έσβησε μετά από εγχείρηση στο στομάχι για να χάσει βάρος.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη. Ωστόσο, μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή.

Το «ιατρικό λάθος» και το «μπούλινγκ»

Ο ιερέας πατέρας της 14χρονης καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική.

 

Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, το πρωί της Τρίτης (22.06.2021), νεκροψία – νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης εψάλλει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.