«Σκοτωμός» στον αέρα του ΣΚΑΪ: Ο Κατρούγκαλος «αρπάχτηκε» με Οικονόμου και Παυλόπουλο

Άγριος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και των παρουσιαστών Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Αφορμή στάθηκε το εκ παραδρομής λάθος που έγινε στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του Πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας και της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κ. Κατρούγκαλος οι τόνοι ανέβηκαν και η κουβέντα εκτροχιάστηκε εντελώς.

«Κύριε Οικονόμου δεν καταλαβαίνω σήμερα πώς λειτουργείτε. Η πανεπιστημιακή αστυνομία είναι ένα σκιάχτρο», είπε αρχικά ο κ. Κατρούγκαλος με τους παρουσιαστές να ενίστανται.

Κατρούγκαλος: «Όταν καλείτε κάποιον θα πρέπει να του επιτρέπετε να λέει αυτά που θέλει και να μην διαστρεβλώνετε αυτά που λέει όπως κάνατε χθες με τον κ. Αποστολάκη.»

Παυλόπουλος: «Είναι πολύ κακό αυτό που κάνετε. Είναι σα να λέτε ότι το αλλοιώσαμε σκοπίμως.»

Κατρούγκαλος: «Απευθύνω μομφή. Λέτε παράλογα πράγματα. Μη γίνεστε αστείοι. Ο ΣΚΑΪ χθες έκανε κάτι βρώμικο και δεν είναι μεμονωμένο.»

Οικονόμου: «Αυτά που κάνετε είναι πολακισμοί. Είναι ντροπή για σας αυτό που κάνετε. Οι σοβαροί άνθρωποι του κόμματός σας έχουν πάρει απόσταση από αυτά που λέτε. Χθες μιλήσαμε με τον κ. Αποστολάκη.»

Κατρούγκαλος: «Λέτε ψέματα. Να πάρετε τηλέφωνο τώρα τον κ. Αποστολάκη. Δεν ζητήσατε καν συγγνώμη.»

Καιρίδης: «Εδώ ήρθατε με στόχο.»

Σκανδαλίδης: «Έλεος!»
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.