Σκότωσαν 63χρονο με κυνηγετικό όπλο -Τον εντόπισαν οδηγοί σε χαντάκι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νεκρός, μέσα σε χαντάκι, παρακείμενα του δρόμου, στην περιοχή των Δραγωτινών προς Σπαρτερά, βρέθηκε 63χρονος, Αλβανός πολίτης, που φέρεται να πυροβολήθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Η σορός του 63χρονου εντοπίστηκε το πρωί, από διερχόμενους οδηγούς, που ειδοποίησαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα στοιχεία, του θανάτου του 63χρονου «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, καθώς το θύμα, που ζούσε μόνιμα στη Νότια Κέρκυρα, στα Σπαρτερά, φέρεται να πυροβολήθηκε, από κοντινή απόσταση. Φως στην υπόθεση θα δώσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή.

Τα ίχνη του 63χρονου είχαν χαθεί από την Κυριακή το πρωί. Οι οικείοι του, μετά το πέρας των ωρών, δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Την υπόθεση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.