Σκύρος: Σταύρωσε τα μαχητικά που έφευγαν για αναχαίτιση ο Π.Καμμένος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο, για την ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη και τους στρατευσίμους

Την ώρα που συνομιλούσε ο υπουργός με τα πληρώματα επιφυλακής, δόθηκε εντολή για ταχεία απογείωση για την αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών. Στο φωτογραφικό φακό αποτυπώθηκε η στιγμή εκείνη που ο υπουργός σταύρωνε τα μαχητικά κατά την απογείωσή τους (βλ. φωτογραφία).

Επρόκειτο για τέσσερα τουρκικά F-16, τα οποία εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως ανά ζεύγη, στις 12:29 και στις 12:32 αντίστοιχα και προς αναγνώριση και αναχαίτισή τους απογειώθηκαν άμεσα 2 ελληνικά F-16.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.