Σοκαρισμένος δηλώνει ο Στέλιος Πέτσας για την Καϊλή – «Μη σπεύδουμε να καταδικάσουμε»

Η Εύα Καϊλή φέρεται να κρατείται στο Βέλγιο και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα να δηλώνει σοκαρισμένος για δύο λόγους.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, ο ένας είναι ότι η Εύα Καϊλή, που η σύλληψή της φέρεται να σχετίζεται με το Μουντιάλ του Κατάρ, είναι μια φρέσκια φωνή στο κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το δεύτερο, συμπλήρωσε ο Στέλιος Πέτσας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεκινά μια έρευνα και «φαίνεται να έχουμε μια αντιστροφή αυτού που έχουμε κατακτήσει στο Κράτος Δικαίου».

«Αντί να είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αυτό πρέπει να προβληματίσει όλο το πολιτικό σύστημα», εξήγησε ο κ. Πέτσας.

«Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν στοιχεία από τις βελγικές αρχές, αυτές είναι αρμόδιες να διερευνήσουν την υπόθεση», επεσήμανε ο ίδιος.

«Άλλο πράγμα η έρευνα που πρέπει να ρίχνει πάντα άπλετο φως κι άλλο το να χωρίς να έχουμε κάτι στα χέρια μας να σπεύδουμε να καταδικάσουμε», κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Θυμίζουμε ότι οι βελγικές Αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν χρήματα στο σπίτι της Εύας Καϊλή, κατά τα ΜΜΕ της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.