Σπαρακτικό αντίο-«Αγάπη μου, άρχοντά μου»

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Μιτόπολη Αχαΐας όπου τελέστηκε η κηδεία του 39χρονου πυγμάχου ο οποίος δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου τη Δευτέρα (31.05) στη Βάρη. Ο δολοφονημένος πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης (01.06) στη Μιτόπολη Αχαΐας, την ιδιαίτερη πατρίδα του, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με βαρύ πένθος από συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών».

Τραγικές φιγούρες, οι άνθρωποι της οικογένειας του Τάσου Μπερδέση. Η μητέρα του Γεωργία, τα αδέλφια του Κώστας και Κατερίνα, Αγγελική και Παναγιώτης και τα ανίψια του Ελευθερία, Μαριλένα, Αναστάσιος, Νικόλας και Κωνσταντίνα.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης, για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 39χρονο.

Ο φίλος και δικηγόρος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου, έδωσε το «παρών» όπως και αρκετοί ακόμα φίλοι του 39χρονου, όπως ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μανιάτης και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Κορινθίου.

Οι φίλοι του Τάσου Μπερδέση έβαλαν ένα ζευγάρι γάντια του μποξ πάνω στο λευκό του φέρετρο, ενώ ο ίδιος ήταν ντυμένος γαμπρός για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. Όταν το φέρετρο με τη σορό του 39χρονου εξήλθε του ναού, ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τον συνόδεψε ως το τέλος…

«Αγάπη μου, άρχοντά μου», φώναζε η μητέρα του η οποία ήταν η πιο τραγική φιγούρα ανάμεσα στα θλιμμένα πρόσωπα που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο σπίτι της οικογένειας για να παραστούν στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.