Στα δικαστήρια ο 45χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο 45χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια την 40χρονη σύντροφο του στην Αργυρούπολη με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Ο 45χρονος, o οποίος ήταν αμίλητος στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο 45χρονος, ο οποίος παραδόθηκε χθες, Δευτέρα, στην αστυνομία η οποία τον αναζητούσε εδώ και ημέρες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, «δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημία». Ο 45χρονος επιχείρησε να εξηγήσει και την αντίδρασή του όταν είδε την 40χρονη μέσα σε λίμνη αίματος λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Όπως έγραψε χθες, Δευτέρα, το Newsbomb.gr ο 45χρονος στα ελάχιστα που είπε στους αστυνομικούς, πρόσθεσε ότι «τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω».

Από τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, προκύπτει πως όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο καυγά ο οποίος εν τέλει εξελίχθηκε στον άγριο ξυλοδαρμό. Όπως είπε, είχαν συχνούς καυγάδες με τη σύντροφό του ωστόσο την ημέρα του ξυλοδαρμού η κατάσταση ξέφυγε και τη χτύπησε βάναυσα.

«Είναι εγκληματίας, τέτοια κατάσταση δεν έχουμε ξαναδεί» φέρεται, σύμφωνα με το MEGA να είπαν οι γιατροί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα τραύματα της άτυχης 40χρονης. Όπως λένε, μάλιστα, «είναι πολύ νωρίς» για να πουν να έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.