Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του»

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εξοργιστική δήλωση που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης για τις καταγγελίες που έχουν να κάνουν με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς στο θέατρο και όχι μόνο.
Αφορμή ήταν η δήλωση που έκανε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και έχουν να κάνουν με τις καταγγελίες σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα τόνισε τα εξής: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή… το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα όσα είπε ο Σταμάτης Γονίδης προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.