Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η 39χρονη μετά το δάγκωμα οχιάς

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την υγεία της 39χρονης ερπετολόγου που υπέστη αναφυλακτικό σοκ μετά από δάγκωμα οχιάς σε αυλή σχολείου στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρουν πηγές από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 39χρονη παραμένει διασωληνωμένη και υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μετά από το δάγκωμα της οχιάς αλλά παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Ωστόσο, χρειάζεται να παραμείνει υπό αναπνευστική υποστήριξη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Το ατύχημα με την οχιά συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν η 39χρονη προσπάθησε να απομακρύνει το φίδι από το σημείο.

«Ήταν η κακιά στιγμή, πραγματικά. Ήταν ένα ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο εθελοντής περίθαλψης ζώων, Στέλιος Γερονυμάκης. Παρ’ όλ’ αυτά, επισήμανε ότι οι ειδικοί πρώτα ζητούν φωτογραφία του ζώου και «αν είναι οχιά, τότε δεν επιχειρούμε».

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το σχολείο όπου εντοπίστηκε η οχιά παρέμεινε κλειστό σήμερα ώστε να κοπούν τα χόρτα που βρίσκονται περιμετρικά του αλλά και να τοποθετηθεί αντιοφική σκόνη μέσα και έξω από το κτίριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.