Στη φυλακή η 16χρονη που μαχαίρωσε 14χρονη μέσα σε σχολείο

φωτογραφία αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 16χρονη μαθήτρια που μαχαίρωσε 14χρονη σε γυμνάσιο της Κυψέλης.

Η ανήλικη μαθήτρια που βαρύνεται για τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας μέσα σε σχολείο, απολογήθηκε για το περιστατικό στην Κυψέλη, με διορισμένη από την ανακρίτρια δικηγόρο.

Σε βάρος των γονέων της διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη διερεύνηση τυχόν διάπραξης του αδικήματος της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Η 16χρονη επαναπροσήχθη νωρίς το πρωί (17.12.2025) στην Ευελπίδων, καθώς εχθές το απόγευμα δεν υπήρχε ανακριτής ανηλίκων σε υπηρεσία, της διορίστηκε δικηγόρος και χωρίς να ζητήσει προθεσμία, έδωσε εξηγήσεις ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.