Στη ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού» νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Πλακιωτιάκης έφτασε στο νοσοκομείο με δικό του όχημα το βράδυ του Σαββάτου και εισήχθη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ο υπουργός Ναυτιλίας -και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- γίνεται έτσι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που αναγκάζεται να νοσηλευτεί λόγω κορωνοϊού.«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντά μου», έγραψε ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώθηκε ότι ο κ. Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στην Covid-19 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ αμέσως μετά το αποτέλεσμα τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.