Στιγμές πανικού-Βρέφος κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν και απεγκλώβισαν ένα βρέφος μέσα από αυτοκίνητο στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (7.6.2023).

Σύμφωνα με το grtimes.gr, όλα ξεκίνησαν στην οδό Βεργίνας στη Θεσσαλονίκη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μια γυναίκα να κλαίει και να φωνάζει έξω από το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο είχε εγκλωβιστεί ένα ανήλικο αγοράκι, το οποίο νωρίτερα είχε δέσει στο παιδικό του κάθισμα.

Το αμάξι ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος, καθώς η οδηγός δεν είχε πάνω της δεύτερα κλειδιά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, οι αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγοράκι.

Το παιδί τρόμαξε από το θόρυβο, αλλά τα χειρότερα είχαν αποτραπεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.