Στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν

Στο πένθος βυθισμένο το νησί

Την Παρασκευή, στην Αλόννησο θα γίνει η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε, από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις τρεις το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου.

Η σορός της 20χρονης, θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Η μητέρα της 20χρονης, ταξίδεψε από την Αλόννησο για την Αθήνα, ενώ ο πατέρας της λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και προβλημάτων κίνησης, παραμένει στο σπίτι σιωπηλός και μόνος.

Οι κάτοικοι της Αλοννήσου, συντετριμμένοι εικάζουν, όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, ότι η 20χρονη έχασε τη ζωή της προστατεύοντας τη ζωή της 11μηνης κόρης της, αφού όπως λένε, η σωματική ρώμη της Καρολάιν, της επέτρεπε να αντιδράσει, όμως το μένος ενός εκ των δραστών ήταν τέτοιο και τόσο, που άφησε το κορίτσι δίχως ανάσα.

Η Καρολάιν, πήγαινε συχνά στην Αλόννησο, όπως αναφέρει στο MEGΑ, η κ. Μαρία Μαλακασιώτη, εκπαιδευτικός στο νησί, που γνώριζε το άτυχο ζευγάρι.

«Ερχόταν συχνά στην Αλόννησο η Καρολάιν, να δει τους γονείς της, καλοκαίρια, γιορτές. Ήταν γενικά μια αγαπημένη οικογένεια, και της Καρολάιν, και του Μπάμπη. Για εμάς όλο αυτό που γίνεται τώρα ήταν ένας εφιάλτης. Ήταν γνωστοί σε όλους εδώ. Είναι άδικο αυτό που συνέβη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν γρήγορα οι δράστες για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο πατέρας της είναι στο νησί, γιατί αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, και η μητέρα της έχει έρθει στην Αθήνα. Έχουν την συμπαράσταση όλων των κατοίκων της Αλοννήσου και νομίζω όλης της Ελλάδας», πρόσθεσε η ίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.