Στην ανακρίτρια ο 90χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονο κορίτσι

Homeless

Στην ανακρίτρια Πολυγύρου στη Χαλκιδική αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας, ο 90χρονος, που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη. Ο 90χρονος θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα προφυλακισθεί. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ όπως είπε, ποτέ δεν θα πείραζε ένα αγγελούδι. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα, για κατάχρηση ανίκανης προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με τους συγγενείς, το κοριτσάκι βγήκε έξω να παίξει και επέστρεψε στο σπίτι του δυο ώρες μετά, κλαίγοντας.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο θείος της 11χρονης πήγε στη συνέχεια να ζητήσει τον λόγο από τον 90χρπνο, τότε αυτός στράφηκε εναντίον του και, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, απείλησε ότι θα τον χτυπήσει με αυτό.

Η μητέρα της 11χρονης σοκαρισμένη μίλησε στο newsit.gr: «Ευτυχώς είναι καλά τώρα το κορίτσι μου. Κάναμε μήνυση μαζί με τον σύζυγό μου και τον συνέλαβαν. Ο ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να κάνει κάτι πιο δυσάρεστο, την ακούμπησε μόνο, σύμφωνα με όσα λέει η μικρή. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και θα είμαστε μαζί της να τη βοηθήσουμε να το ξεπεράσει».

Σύμφωνα με τους συγγενείς, το κοριτσάκι βγήκε να παίξει και «χάθηκε», με τους γονείς του να το αναζητούν. Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του δύο ώρες μετά, κλαίγοντας.

Όπως λένε οι συγγενείς της 11χρονης, η μικρή κατάφερε και έφυγε μόνο του από τα χέρια του ηλικιωμένου, πήγε στο σπίτι κατευθείαν και είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.

«Τρομοκρατημένο κατευθείαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Κατευθείαν πήγα πίσω του. γιατί σε μένα μόνο μιλάει. Λέω παιδί μου τι έγινε; ”Θείε”, λέει, ”άρχισε να με χαϊδεύει, να με πιάνει να με φιλάει και πήγα να φύγω και με κρατάει από το χέρι και με τραβάει μέσα στο σπίτι”, λέει. Άρχισα να κλαίω και έτσι μπόρεσα και έφυγα», μετέφερε στις αρχές ο θείος του μικρού κοριτσιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.