«Στην τελευταία προσπάθεια ήρθε το παιδί, προσπαθούσαμε 8 χρόνια να γίνουμε γονείς»

“Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα και για τον άνδρα μου” εξομολογήθηκε η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η Βικτώρια Χαλκίτη παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε και τις προσπάθειες που έκαναν με τον σύζυγό της να γίνουν γονείς.

Ειδικότερα, η Βικτώρια Χαλκίτη εξομολογήθηκε πως «πέρασα πάρα πολλά σκηνικά σε συνεργασίες. Εντάξει, και τι έγινε; Φυσικά τότε με πλήγωναν και είχα πέσει και σε κατάθλιψη. Μια φορά μου είχε τύχει να έχω κλείσει την χειμερινή μου σεζόν σε ένα μαγαζί με έναν συγκεκριμένο τραγουδιστή και πάω για την προγραμματισμένη μου πρόβα και ξαφνικά μου λέει ο μαέστρος, “εσύ τι κάνεις εδώ;”. Του είπα ότι είχαμε πρόβα και μου είπε όχι οπότε με είχαν διώξει από το μαγαζί και έτσι έμεινα από δουλειά τον χειμώνα».

«Έχω χάσει παπούτσι κάνοντας χορευτική φιγούρα στη σκηνή! Έπεσε στο πρώτο τραπέζι και λέω “Θεέ μου”. Έχω χάσει επίσης τα ρούχα μου».




«Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι που είχα μείνει και έγκυος, εγώ δεν το πίστευα ότι θα γίνω μανούλα. Έχω περάσει πολύ πόνο ψυχολογικά και σωματικά που κράτησε για οχτώ χρόνια, μέσα στα οποία έχασα και την μητέρα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα και για τον άνδρα μου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βικτώρια Χαλκίτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.