Στο Αυτόφωρο ο 62χρονος που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε συμβολαιογραφείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος ο οποίος απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας ζήτησε και έλαβε αναβολή για να δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώ το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ήρε την κράτησή του.

Νωρίτερα, ο 62χρονος προσήχθη στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε τις κατηγορίες του εμπρησμού και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, αμφότερες σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο άνδρας ζήτησε νομική βοήθεια και προκειμένου να βρει συνήγορο υπεράσπισης αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης.

Απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν έχει τρόπο βιοπορισμού και πρόσθεσε ότι «η αιτία είναι ο συμβολαιογράφος», με τον οποίο ο ίδιος διατείνεται ότι έχει οικονομική διαφορά, προερχόμενη από προηγούμενη επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.