Στο Ισραήλ την Κυριακή ο Ν. Δένδιας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, για μια σειρά υψηλών επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούμπεν Ρίβλιν και τον Πρωθυπουργό, Μπέτζαμιν Νετανιάχου ενώ θα συναντηθεί επίσης με τον ομόλογό, του Ισραέλ Κατζ.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στην εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας- Ισραήλ μέσω των διμερών και τριμερών σχημάτων συνεργασίας, στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή.

Επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.