Στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ. γνωστός τράπερ – Η συναυλία και η καταγγελία για βιασμό

Μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου έφθασαν, οι έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου για σοβαρή υπόθεση που διερευνάται τις τελευταίες ημέρες και φέρεται να αφορά σε περιπτώσεις γενετήσιων πράξεων σε βάρος νεαρής κοπέλας.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και δύο ελληνικής υπηκοόητας. Ένας μάλιστα εξ αυτών φέρεται να είναι γνωστός Έλληνας τράπερ που βρέθηκε στο νησί για συναυλία.

Άνδρες της αστυνομίας χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις και έχουν καταλήξει σε τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων αναζητούνται καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο ένας συνελήφθη ενώ πήγαινε στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να αναχωρήσει από το νησί.

Τι κατήγγειλε η 19χρονη
Πιο αναλυτικά, η 19χρονη γυναίκα προσήλθε το πρωί στην της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνοδευόμενη έναν φίλο της, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άτομα την προηγούμενη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή κοπέλα το βράδυ της Κυριακής, 2 Απριλίου βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης, όπου διασκέδαζε με την παρέα της. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, τα οποία είχαν βρεθεί στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους.

Εκεί φέρεται να είπε πως στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με τον έναν εξ αυτών και μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Κατά την καταγγελία, στο δωμάτιο η νεαρή διαπίστωσε ότι βρίσκονταν και τα δύο ακόμα άτομα, συνεργάτες και φίλοι του νεαρού με τον οποίο αποχώρησε από τον χώρο διασκέδασης.

Μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών η 19χρονη φέρεται να έχασε την δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Το τι έπραξε ο τρίτος εκ των ανδρών ελέγχεται. Αργότερα και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η 19χρονη ενημέρωσε έναν φίλο της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Με πληροφορίες από cretalive.gr, neakriti.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.