Στον εισαγγελέα σήμερα ο 19χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε σχολείο

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα (27.03.2024) ο 19χρονος που χτύπησε με σφυρί μαθητή στο κεφάλι και τραυμάτισε, ελαφρά, τον διευθυντή με μαχαίρι, σε Γυμνάσιο στην Κυψέλη.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.30 το πρωί, όταν ο 19χρονος από τη Γεωργία μπήκε στο γυμνάσιο στην Κυψέλη, προκειμένου όπως όλα δείχνουν, να ξεκαθαρίσει μία διαμάχη που είχε ο αδερφός του με έναν άλλον μαθητή.

Οι δύο τραυματίες -ο μαθητής με τραύματα από σφυρί και ο διευθυντής με μαχαίρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τον δράστη να συλλαμβάνεται. Ο 19χρονο δράστη να μπαίνει στο σχολείο και αρχικά να επιτέθηκε στον μαθητή από τη Νιγηρία με σφυρί και στη συνέχεια, να μαχαιρώνει τον διευθυντή του σχολείου που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Ο δράστης, με καταγωγή από τη Γεωργία, θέλησε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από λίγες ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του που φοιτά στο ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησε να εκδικηθεί και τον διευθυντή, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό.

Σε βάρος του 9χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και ο μαθητής νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.