Στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρέμεινε περίπου για 4 ώρες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βρέθηκε και σήμερα Κυριακή (19.4.26) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ παρέμεινε εκεί για περίπου 4 ώρες.

Υπενθυμίζεται πως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται τόσο η σύζυγός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι όσο και ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Μυλωνάκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το Σάββατο, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με έντονο κοιλιακό άλγος, υπεβλήθη με επιτυχία σε λαπαροτομία για την αντιμετώπιση αποφρακτικού ειλεού. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Κυριακής, παρέμεινε για τέσσερις ώρες και κατά τις 12:30 αναχώρησε. Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του, ανέφερε σχετικά ότι «ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου, ο Γιώργος Μυλωνάκης, δίνει αυτήν τη στιγμή μια πολύ μεγάλη μάχη. Η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι μαζί του και στην οικογένειά του, με την ευχή να βγει νικητής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.