Συγκέντρωση κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα νήπια: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά»

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά», το οποίο έχει στόχο την ανάδειξη, την υπεράσπιση και την προώθηση των αξιών και των ιδανικών της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας, με αφορμή την επιβολή από το Υπουργείο Παιδείας του μαθήματος της «Ολοκληρωμένης ή Συμπεριληπτικής» Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από την νηπιακή ηλικία, κάλεσαν γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα πολίτη, σε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20.09), με αρκετούς να δίνουν το «παρών» και να διατρανώνουν τα αιτήματά τους. Μάλιστα, κρατούσαν πανό και πλακάτ με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα παιδιά» και «έξω η ανωμαλία και η διαστροφή από τα σχολεία».

«Ενώ γιορτάζουμε τα 200 έτη της ελευθερίας από την Επανάσταση ζούμε μια νέα αιχμαλωσία, θρησκευτική, εθνική, ατομική παντού. Δημιουργούν την παγκόσμια αυτοκρατορία και εκμαυλίζουν τους λαούς και ξεκινούν από τη νεότητα. Δεν υπήρξε ποτέ ανάγκη για σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, είναι δημιούργημα των ομοφυλοφίλων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατήρ Ιωάννης Διώτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.