Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Συνταξιούχοι του Ενιαίου Δικτύου πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην ολομέλεια του οποίου συζητείται η αίτηση ακύρωσης από τις συνταξιουχικές οργανώσεις του νόμου 4387 του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η αίτηση ακύρωσης του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων έχει να κάνει με τον επανυπολογισμό-αναπροσαρμογή κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς και την περικοπή άνω των 1.300 ευρώ του αθροίσματος μικτών κύριων και επικουρικών.

Η σημερινή κινητοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών-ΟΤΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΣΑ και Θυγατρικών Εταιρειών και στηρίζεται από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Οι συνταξιούχοι «απαιτούν» δικαιοσύνη από τους δικαστές που δικάζουν την υπόθεση, καθώς και λογικές και πραγματικές λύσεις στο θέμα του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού.

Η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου αυτή τη στιγμή γίνεται με προβλήματα καθώς ο δρόμος μπροστά στο ΣτΕ είναι κλειστός εκτός από την αριστερή λωρίδα όπου μπορούν να κινηθούν τα οχήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.