Συγκινεί ο οπερατέρ που πάει εθελοντής – «Να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος»

Ο σεισμός στην Τουρκία έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς Έλληνες, οι οποίοι με κάθε τρόπο θέλουν να βάλουν το λιθαράκι τους ώστε να βοηθήσουν τους επιζώντες των φονικών 7,8 Ρίχτερ.

Ένας από τους ανθρώπους που θα συνδράμουν στην ανθρωπιστική βοήθεια στη γειτονική χώρα είναι ο οπερατέρ του Open Δημήτρης Αλεξάκης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα φύγει για την Τουρκία με την ομάδα του για να προσφέρει στους σεισμόπληκτους. Ο ίδιος έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης: «Θα βρεθούμε στην Αθήνα και από κει θα αναχωρήσουμε για Τουρκία για να βοηθήσουμε τους σεισμοπαθείς. Στα Άδανα θα πάμε και θα μας υποδείξουν οι τουρκικές Αρχές που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Πρόκειται για ένα από τα τραγικότερα συμβάντα του αιώνα μας και νομίζω πως είναι μια αφύπνιση και ένα κάλεσμα από τον καθέναν από εμάς να βάλει ένα λιθαράκι για να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, οπότε δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε και εμείς», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που μας δίνει τη δύναμη να φτάσουμε μέχρι τα βάθη της Ανατολής είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάποιον επιχειρώντας είτε να ανακουφίσουμε τους συγγενείς που χάσανε κάποιον δικό τους», πρόσθεσε στο τέλος.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.