Συγκλονισμένη η γειτονιά από την δολοφονία της Κάρολαϊν: Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που παρίστανε τον συντετριμμένο σύζυγο αποδείχτηκε ο θύτης της φοιτήτριας και μητέρας του 11 μηνών μωρού τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, o 32χρονος πιλότος μιλούσε με θέρμη για την σύζυγό του Κάρολαϊν στον κόσμο και για το σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Για την ζωή του ζευγαριού, που ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (18/6) στο OPEN, ένας από τους γείτονες τους, ο κ. Νίκος.

«Τα παιδιά τα ήξερα, και την Κάρολαϊν και τον Μπάμπη. Σχεδόν μέρα παρά μέρα τους έβλεπα γιατί έχω ένα οικόπεδο και περνούσα μπροστά από το σπίτι τους. Αλλά και αυτοί έβγαιναν βόλτα με το παιδάκι τους και τους χαιρετούσα. Περνούσαν τον δρόμο, τους έβλεπα και τους χαιρετούσα», σημειώνει.

Και προσθέτει: «Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τώρα τι ακριβώς έχει συμβεί; Που να ξέρω; Και ο καθένας μας δηλαδή. Πίσω από την πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται».

«Ούτε κατά διάνοια δεν το σκεφτόμουνα» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος, όταν ερωτήθηκε αν είχε υποψιαστεί ότι ο 32χρονος πιλότος θα μπορούσε να έχει σκοτώσει τη σύζυγό του. «Μέχρι και χθες το βράδυ που το άκουσα από την τηλεόραση δεν το πίστεψα» πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.