Συγκλονισμένος ο Γιάννης Πάριος με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Γιάννης Πάριος θέλησε με τη σειρά του να πει το δικό του «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7).

Ο εκ των δημοφιλέστερων ερμηνευτών των τελευταίων δεκαετιών με μια ανάρτηση στα social media αποχαιρετά τον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού και συγκινεί. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πάριος έγραψε τα εξής:

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδερφέ μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Πάριου:

Την Τετάρτη η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου:

Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας σήμερα το πρωί. Την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Καθώς ταλαιπωρούνταν από αναπνευστικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι του με ασθενοφόρο για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Εκεί έγινε η εισαγωγή και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Μάλιστα, οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως σήμερα, που θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του, Μαρία, είναι σοκαρισμένες και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη, στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι. Λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα. Από τις 12 μέχρι τις 3 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου όπου θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο αντίο μόνο η οικογένειά του.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.