Συγκλονίζει για τη δολοφονία του συζύγου της – «Τα παιδιά το έμαθαν από το ίντερνετ»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έκανε η Βικτώρια Καρύδα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές», είπε το γνωστό μοντέλο.

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, το 2018, η Βικτώρια Καρύδα έχει επανέλθει στην ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day», δεν δίστασε να αναφερθεί στον αδικοχαμένο επιχειρηματία και τα παιδιά τους. «Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες, δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα, είναι πολύ στενάχωρο. Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διάθεσή μου», είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.

Στη συνέχεια, η Βικτώρια Καρύδα έκανε μια αναφορά στα δύο της παιδιά, λέγοντας: «Είναι 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, το ανακάλυψαν μόνα τους στο ίντερνετ πριν τέσσερα χρόνια. Ήταν σοκ και για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι ”έτσι κι αλλιώς θα το μάθουν”».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.