Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία: «Του λέω σκοτώνεις το παιδί μου;» «Καλά τους έκανα» απάντησε ο δράστης!

Ψυχρός και κυνικός ο δράστης του εγκλήματος που έγινε στην Κηφισιά το πρωί του Σαββάτου με θύμα έναν 43χρονο υπάλληλο φυσικού αερίου και έναν τραυματία. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του 43χρονου τραυματία, ο δράστης δε φαίνεται να έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη του.

Τουναντίον. Μιλώντας στο OPEN η μητέρα του τραυματία είπε πως όταν συνάντησε τον 40χρονο δράστη στο δρόμο και του είπε ότι «σκότωσες το παιδί μου;» εκείνος απάντησε με μεγάλη ψυχραιμία «Καλά του έκανα»!

«Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει μας σκοτώνει βοήθεια. Και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Και τον έβλεπα που έφευγε και του έλεγα μου σκότωσες το παιδί γιατί; Και μου λέει καλά τους έκανα… Τους είπε για την Σολομωνική και σε τέτοια απόσταση άρχισε να πυροβολεί», πρόσθεσε.

Ο γιος της ευτυχώς στάθηκε τυχερός και νοσηλεύεται με τραύματα στο γοφό στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, εν αντιθέσει με τον 43χρονο συνάδελφο του ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ντυμένος σαμουράι φώναζε «ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω»
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης την ώρα της επίθεσης φορούσε μία λευκή στολή πολεμικών τεχνών που παρέπεμπε σε στολή σαμουράι, ενώ μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούσαν οι σαμουράι.

Την ώρα της σύλληψης του από τους αστυνομικούς φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία» και «ο Σατανάς με έβαλε να το κάνω». Μάλιστα πριν ανοίξει πυρ ο 40χρονος φέρεται να ρώτησε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του αν εκείνος του είχε κάνει μάγια με «σαηεντολογία». Μόλις εκείνος απάντησε ότι δεν τον γνωρίζει άνοιξε πυρ εναντίον του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Πυροβολούσε κάδους»
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι ο δράστης – ο οποίος ζούσε στο ίδιο σπίτι με την κατάκοιτη μητέρα του – αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι κατά καιρούς άκουγαν πυροβολισμούς στον αέρα. Μάλιστα πριν από έναν χρόνο τον είδαν να πυροβολεί κάδους. «Ενημέρωσε ο σύζυγος την ασφάλεια αλλά από εκεί και πέρα δεν έγινε τίποτα», σημείωσε κάτοικος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.