Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θείο και δολοφόνο της Βασιλικής: Αίσχος, ξέραμε πολλά για τον τύπο αυτόν

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφανισμένη Βασιλική στην Ηλεία, αποκαλύπτοντας ότι δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της και ξάδελφο της μητέρας της ο οποίος έπεισε την 11χρονη να μπει στο αυτοκίνητό του, τη σκότωσε με κατσαβίδι και την πέταξε σε καλαμιές.

«Είναι μια τραγική κατάληξη ενός συμβάντος που έχει αναστατώσει την Ηλεία και όχι μόνο την Ηλεία» δηλώνει στις κάμερες γιατρός.

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι. Είδαμε το Amber Alert και μάθαμε για τον δράστη μετά. Ο δράστης μένει στο χωριό, έχει έξι παιδιά, είχε παραβατική συμπεριφορά» φανερώνει ο πρόεδρος χωριού από την πλευρά του.

«Ξέραμε πολλά για τον τύπο αυτόν γιατί στο παρελθόν είχε ξανακατηγορηθεί. Στα χωράφια εδώ πέρα δούλευε. Κάποιος θα την έβρισκε την κοπελιά. Είναι αίσχος, ντροπή» τονίζει ο πρώην εργοδότης του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Από την πλευρά της, η γιαγιά είπε: «Το είχε βαφτίσει το κοριτσάκι. Ήθελε να πάει στα Λεχαινά όπου ήταν η γυναίκα του. Δεν είδαμε αν το πήρε αυτός το κοριτσάκι. Με πήρε η κόρη μου και μου λέει ”είναι η κόρη μου η Βασούλα πάνω;” και της λέω όχι. Δεν μου πήγε ο νους σε αυτόν, δεν μας είχε δώσει δικαίωμα».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.