Συναγερμός για ύποπτο φάκελο με σκόνη σε σχολείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μεγάλη κινητοποίηση από την 1:30 μετά το μεσημέρι για ύποπτο φάκελο που περιείχε σκόνη και είχε αποσταλεί στο γυμνάσιο της Λάρυμνας στον δήμο Λοκρών.

Αρχικά για την ύπαρξη του φακέλου ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών με πυροτεχνουργό από την Λαμία έσπευσαν στο γυμνάσιο.

Μετά την έρευνα που έκανε ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε πως δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες του Π.Κ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στο σχολείο.

Επικεφαλής ήταν ο διοικητής της ΕΜΑΚ Σίμος Αποστόλου συνεπικουρούμενος από τον υποδιοικητή της υπηρεσίας Χρήστο Πλουμάκη. Η ομάδα Χ.Β.Ρ.Π. της 7ης ΕΜΑΚ ακολουθώντας το πρωτόκολλο και την διαδικασία που προβλέπεται παρέλαβε το φάκελο και τον παρέδωσε στην αστυνομία.Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα μαθητή που έστειλε τον φάκελο προς την διευθύντρια του σχολείου. Μάλιστα την πληροφορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

Πάντως η επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και διήρκησε περίπου 5 ώρες.

Πηγή: https://tvstar.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.