Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένα ακόμη άτομο για το άγριο φονικό στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας με θύμα τον 39χρονο Αλβανό υδραυλικό. Πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος είναι ένας εκ των επτά, ατόμων σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι το τμήμα ασφαλείας της Κυψέλης όπου και συνελήφθη.

Επτά εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ μετά την ταυτοποίηση των δραστών προχώρησε στην έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης. Κατά πληροφορίες, τα έξι εντάλματα αφορούν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», ενώ το έβδομο ένταλμα αφορά σε ένοπλο που ήταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο.

Πηγές ανέφεραν πως η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι. Οι έξι της ομάδας «L» φέρονται να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται πιθανό ο έβδομος (της παρέας του άτυχου υδραυλικού) να έχει διαφύγει στη χώρα του.

Ίσως να μην πυροβολήθηκε τυχαία ο 39χρονος
Στο μεταξύ, στο μοιραίο επεισόδιο χρησιμοποιήθηκαν, με βάση όσα έχουν προκύψει από τις έρευνες, δύο όπλα, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι, ενώ εξετάζεται το σενάριο οι πυροβολισμοί σε βάρος του 39χρονου να μην ήταν, τελικά, τυχαίοι και να μην αποτέλεσε παράπλευση απώλεια, όπως κυκλοφόρησε αρχικά, αλλά να τον σκόπευσαν σκόπιμα, καθώς ήταν μέλος της παρέας με την οποιά οι «L» είχαν διαφορές. Μετά την έκδοση των ενταλμάτων, ανέλαβε ξανά δράση η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.