Συνελήφθη για 4η φορά γνωστός κρεοπώλης

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ξανά γνωστός κρεοπώλης του Ηρακλείου για υπόθεση ναρκωτικών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φέρεται να απασχολεί σταθερά τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι η 4η φορά που ο 41χρονος κρεοπώλης συλλαμβάνεται για διακίνηση κοκαΐνης. Είναι πραγματικά θλιβερό ότι ο συλληφθείς φέρεται να έκανε διακίνηση ακόμα και όταν μέσα στο σπίτι βρισκόταν το 6χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του, η οποία επίσης έχει συλληφθεί.

Υποστηρίζεται δηλαδή από την αστυνομία ότι όσο ήταν το παιδί μέσα στο σπίτι, εκείνος κανόνιζε απτόητος τις δόσεις για τις συναλλαγές. Συνολικά στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 58 γραμμάρια κοκαίνης, μετρητά και ζυγαριά ακριβείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Συνελήφθησαν, χθες (15.05.2024) το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τρία (3) άτομα (δυο ημεδαποί και ημεδαπή) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων ότι, οι ανωτέρω κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση χθες (15.05.2024) το απόγευμα στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους ίδιους και σε όχημα τους και έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

58,8 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας, δύο Κινητά τηλέφωνα

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.