Συνελήφθη για οκτώ ληστείες το τελευταίο δίμηνο

Την εξιχνίαση οκτώ ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο σε καταστήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Αστυνομία με τη σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, που λήστευε καταστήματα στις περιοχές Ευόσμου, Σταυρούπολης και Χαριλάου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα, να κινείται ύποπτα και να περιεργάζεται κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 34χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου διέπραξε οκτώ ληστείες σε αρτοζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και κατάστημα ψιλικών στις περιοχές Ευόσμου, Χαριλάου και Σταυρούπολης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.