Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σύλληψη αφορά την άρνηση παροχής όρκου για τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία.

Πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της πλευράς του επιχειρηματία, για μια τυπική υπόθεση που θα τελειώσει σε μερικές ώρες καθώς η άρνηση του επιχειρηματία να παράσχει όρκο εδράζεται στο γεγονός ότι έχει ασκηθεί έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Μαρινόπουλου με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ιδιοκτήτη αλυσίδας σουπερμάρκετ στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να δώσει εντός 20 ημερών κατάλογο των περιουσιακών του στοιχείων όπως ζητούσε με προσφυγή του ο αντίδικός του κ. Καρυπίδης με την 742/17 απόφαση του ειρηνοδικείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.