Συνελήφθη το αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στα χέρια της αστυνομίας κατέληξε το αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα της Τρίτης (3/2/2026), μετά την επίθεση που έκανε σε λάθος επιχείρηση, που βρισκόταν δίπλα στα γραφεία της «Βιολάντα».

Η επίθεση είχε γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/2/2026), με τα μέλη του Ρουβίκωνα να πηδούν τα κάγκελα και να σπάνε με βαριοπούλες τις τζαμαρίες των συγκεκριμένων γραφείων στα Αχαρνές.

Τα γραφεία της «Βιολάντα», όμως, της εταιρείας στην οποία σημειώθηκε έκρηξη σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα, στοιχίζοντας τη ζωή σε πέντε εργαζόμενες, βρίσκονταν πίσω από την επιχείρηση στην οποία τελικά εισέβαλαν.

Το ηγετικός μέλος της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία της απείθειας, ενώ συνελήφθη για ηθική αυτουργία.

Η οργάνωση είχε βγάλει ανακοίνωση λέγοντας ότι «έγινε λάθος» και ότι «υπήρξε λάθος αποδέκτης», χωρίς όμως να ζητάει συγγνώμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.