Συνωστισμός στις πλατείες παρά τα νέα μέτρα

Πολύς κόσμος παρέμεινε και μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και του Παγκρατίου κατά την πρώτη νύχτα εφαρμογής των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού στην Αττική και φαίνεται να μην άλλαξε το σκηνικό στις πλατείες παρά τα νέα μέτρα.

O κόσμος παρέμεινε ακόμη και αφού είχαν κλείσει καταστήματα και περίπτερα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open δεν πέρασε κάποιο περιπολικό της Αστυνομίας από τις συγκεκριμένες περιοχές για να απομακρύνει τον κόσμο , ο οποίος έμεινε ως αργά χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις και κοινωνικές αποστάσεις.

Η κυβέρνηση διά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ανακοίνωσε μέτρα με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας στην Περιφέρεια Αττικής και στις περιοχές που είναι σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, δηλαδή στην Ημαθία, στο Κιλκίς, στην Πέλλα, στην Πιερία, στη Χαλκιδική, στα Χανιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Ζάκυνθο, στη Λέσβο και στη Μύκονο. Ετσι από το βράδυ του Σαββάτου και έως τις 4 Οκτωβρίου ανεστάλη η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής πώλησης αγαθών, όπως τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες από τις 12:00 τα μεσάνυχτα έως τις 5:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.