Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη η σύντροφoς του Χρήστου Κυριαζή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Χρήστου Κυριαζή στο Α’ Νεκροταφείο. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή.

Η σύζυγός του, Σοφία, με την οποία ήταν μαζί από το 2000, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της. Το πρόσωπό της και τα δάκρυά της σε κάθε βήμα της μαρτυρούσε τον αφόρητο πόνο που ένιωθε για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνη όμως ήταν ο δικός της άνθρωπος.

Η Σοφία στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντάς του κουράγιο και δύναμη. Ο τραγουδιστής ήταν τυχερός, γιατί στη ζωή του… τον βρήκε η ιδανική γυναίκα. «Με βρήκε εκείνη! Ηταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!» είχε πει ο τραγουδιστής σε παλιότερη συνέντευξή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.