ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον Μητσοτάκη – Προεκλογική απάτη οι Πρέσπες

Για ευθεία αμφισβήτηση του πρωθυπουργού από τον Αντώνη Σαμαρά κάνει λόγο με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος άφησε αιχμές για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης σημειώνοντας πως «με το να μετακινηθούμε σε θέσεις “Ποταμιού”, δεν κατακτάμε το πολιτικό κέντρο». Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για προεκλογική απάτη όσον αφορά στην «Συμφωνία των Πρεσπών».

«Η νέα παρέμβαση του κ. Σαμάρα, που αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την προεκλογική του απάτη σε κεντρικά ζητήματα όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών», ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «εάν οι εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ. δεν είχαν επίπτωση στην κοινωνία και σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα ήταν απλά πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη», όμως «δυστυχώς, το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα της χώρας».

«Όσο για την εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη», σχολιάζει, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.