ΣΥΡΙΖΑ: Θα δεχτεί αυτή τη φορά η ΝΔ την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη;

Την δέσμευση του να ζητήσει σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, μόλις επαναλειτουργήσει η Βουλή, επαναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την διαβίβαση στην Βουλή της δικογραφίας για τα Τέμπη.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: “Μια μόλις ημέρα πριν κλείσει η Βουλή εν όψει Ευρωεκλογών, έφτασε επιτέλους η δικογραφία για το έγκλημα στα Τέμπη.

Η ποινική δικογραφία αφορά στους: τέως υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, τέως υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τέως υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη και τέως υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο.

Πρόκειται για την δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελέα Λάρισας και ανασύρθηκε μετά από προσφυγή συγγενών θυμάτων για το “μπάζωμα” του χώρου όπου συντελέστηκε η φονική σύγκρουση των τρένων”.

Εξαπολύοντας τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού υποστηρίζει: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ βρίσκονται ξανά μπροστά στον εφιάλτη που προσπαθούν να ξορκίσουν απαγορεύοντας ακόμη και την αναφορά της λέξης ‘Τέμπη’ στα ΜΜΕ”.

Διαβεβαιώνει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα δώσει μάχη για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που διέταξαν την αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων και τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη ότι ο εφιάλτης του – δυστυχώς έτσι βλέπει την αναζήτηση της αλήθειας και την απόδοση Δικαιοσύνης – θα συνεχιστεί”.

Κλείνοντας ρωτά: “Όπως έχουμε ήδη δηλώσει και δεσμευθεί, θα καταθέσουμε πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αμέσως μόλις επαναλειτουργήσει η Βουλή. Θα την δεχτεί αυτή τη φορά η ΝΔ; Οι μάσκες πέφτουν κ. Μητσοτάκη, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.