ΣΥΡΙΖΑ: Το κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται

«Τo κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται», υποστηρίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «η Επιτροπή των ειδικών είναι για να κάνει εισηγήσεις βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και όχι για να επικυρώνει τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
To κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται. Το πρωί η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ πως τελικά τα σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν τη Δευτέρα και θα περιμένουν τις εισηγήσεις της Επιτροπής που συνεδριάζει την Παρασκευή.

Μετά από δύο ώρες, η υφυπουργός Παιδείας δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha πως θα ανοίξουν κανονικά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής.

Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο και με τα σχολεία και αδιαφορεί για τις εισηγήσεις των επιστημόνων. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη επιτέλους να σοβαρευτεί και να μην παίζει με την υγεία εκπαιδευτικών, των μαθητών και με την αγωνία των γονέων.

Η Επιτροπή των ειδικών είναι για να κάνει εισηγήσεις βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και όχι για να επικυρώνει τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.