ΣΥΡΙΖΑ: Το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» είναι το δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του Στέλιου Πέτσα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Η τοποθέτηση αυτή του Στέλιου Πέτσα που έγινε για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, αποτελεί κατά την Κουμουνδούρου το «δόγμα Μητσοτάκη» για όσα θα βρουν οι πολίτες μπροστά τους, ενώ από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται «προσβλητική» και «σοκαριστική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Πέτσας σήμερα το πρωί ανακοίνωσε το κυβερνητικό δόγμα για τον επικείμενο δύσκολο χειμώνα: «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει». Η δήλωση αυτή απευθύνεται σε πολίτες που έχουν ήδη χάσει ή περιορίσει το στοιχειώδες δικαίωμα στη θέρμανση εξαιτίας της επιλογής της ΝΔ να επιδοτήσει τους κερδοσκόπους και να αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια.

Η δήλωση του κυρίου Πέτσα είναι σοκαριστική. Προσβάλλει 700.000 νοικοκυριά που επέλεξαν το φυσικό αέριο και καλούνται σήμερα να ξαναπληρώσουν νέες εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Προσβάλλει όλη την ελληνική κοινωνία που εδώ και μήνες παρακολουθεί μια αδιάφορη και κυνική κυβέρνηση να πορεύεται με το δόγμα της ατομικής ευθύνης και της προκλητικής στήριξης των λίγων και ισχυρών.

Νομίζαμε ότι ο κ. Πέτσας θα έμενε στην ιστορία με τη δυσώνυμη λίστα του. Τελικά θα είναι αυτός που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη θα μας θυμίζει το σύγχρονο «ας φάνε παντεσπάνι». Ας μην έχουν καμία αμφιβολία. Οι μέρες της πολιτικής τους αλαζονείας είναι μετρημένες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.