Σύσσωμη η οικογένεια του Κωνσταντίνου για το τρισάγιο – Δείτε φωτογραφίες

Την πιο ιερή στιγμή του ασπασμού της σορού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου βίωσε σύσσωμη η οικογένειά του.
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κάτω από άκρα μυστικότητα, η σύζυγος του τέως βασιλιά, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι αδελφές του βρέθηκαν στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, μετά από σχετική άδεια.

Εκεί τέλεσαν το τρισάγιο στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στην σορό του εκλιπόντος, λόγω των τριών ημερών που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

815332
Παύλος και βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία
815330
Παύλος και Άννα Μαρία
815289-MAK_2
Από αριστερά οι γιοι του Κωνσταντίνου, Νικόλαος, Φίλιππος, τα εγγόνια του εκλιπόντος, παιδιά του Παύλου και η αδελφή του Σοφία

Η σύζυγός του Άννα Μαρία, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος μαζί με τις συζύγους τους, καθώς και η κόρη του, Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της και δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ είπαν πρώτοι μόνοι τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους.

815335
Η Άννα Μαρία και στο βάθος ο Παύλος και τέλος ο Νικόλαος
815325
815350
Οι δύο αδελφές του εκλιπόντος Ειρήνη και Σοφία
815316
Η Άννα Μαρία δέχεται συλλυπητήρια

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία μαζί με την κόρη της Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη αδελφή του τέως βασιλιά, Ειρήνη αλλά και τα εγγόνια του, παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας-Ανδρέας, Κωνσταντίνος-Αλέξιος και Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.

815292
Η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ Μίλλερ
815291
Τα εγγόνια του εκλιπόντος, τα παιδιά του Παύλου και ο γιος του, Νικόλαος
815293
Η Τατιάνα Μπλάτνικ, Νίνα Φλορ, τα εγγόνια του τέως βασιλιά, η Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και η κόρη του εκλιπόντος, Θεοδώρα. Αριστερά ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κουμάρ
815295
815302
Από αριστερά Φίλιππος, Νικόλαος, η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία

Φωτογραφίες: Papadakis press, protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.