Σύζυγος Λύτρα: Το ερωτηματολόγιο που αποκάλυψε στις αρχές τον ξυλοδαρμό

Τον τρόπο με τον οποίον αποκαλύφθηκε από τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα ο ξυλοδαρμός κατά την παρουσία της στο νοσοκομείο έφερε στο φως νέο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Star η Σοφία Πολυζωγοπούλου απάντησε σε ένα ερωτηματολόγιο κατά την παρουσία της στο νοσοκομείο. Από τις δέκα ερωτήσεις απάντησε μόνο σε μια θετικά. Αλλά αυτή έκανε την διαφορά και επέδειξε στους γιατρούς και τους νοσοκομειακούς την επείγουσα κατάσταση.

Η συγκεκριμένη ερώτηση ζητούσε από την κα Πολυζωγοπούλου να απαντήσει αν θέλει panic button. Κι όταν εκείνη απάντησε θετικά όλα πήραν το δρόμο τους…

Νέα δήλωση Απόστολου Λύτρα
«Αντιλαμβάνομαι την οργή του κόσμου που με βλέπουν ως θύτη», ανέφερε στο μεταξύ σε νέα ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

Όπως υποστήριξε για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας στη σύζυγο του, σημείωσε ότι η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και ζήτησε σεβασμό στα παιδιά του.

«Μην γίνεται δίκη μέσα από οθόνες», ζήτησε ακόμη ο Απόστολος Λύτρας και τέλος ισχυρίστηκε: «Δεν επινόησα εγώ το αφήγημα ότι έπεσε από τη σκάλα, εκείνη το επινόησε για προστασία των παιδιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή όλου του κόσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα… Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο…

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.Θα ήθελα, μόνον, να τονίσω τα εξής: α) ουδέποτε άσκησα την οποιαδήποτε μορφής βία, λεκτική ή σωματική, στην σύζυγό μου. Αυτό, δεν αναιρεί την απαξία της πράξης μου, πλην όμως σας παρακαλώ να μην αναπαράγονται ψευδείς “ειδήσεις” για δήθεν “άλλες” πράξεις που δήθεν “τέλεσα”. β) Εκτός από εμένα, που δικαίως δέχομαι όλη αυτή την κριτική, υπάρχουν και 3 ανήλικα παιδιά, που τις τελευταίες ημέρες ζουν μια κόλαση. Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και η κάθε μορφής επίθεση στο διαδίκτυο, σε βάρος μου, δεν είναι δυνατόν να μετακυλίεται σε μικρά παιδιά, λόγω του επωνύμου τους.
Θα τεθώ ενώπιον του φυσικού μου Δικαστή, θα δικαστώ και θα αποδεχθώ την τιμωρία που δικαίως θα μου επιβληθεί. Παρακαλώ, όμως, να μην γίνει αυτή η δίκη μέσα από οθόνες, ανώνυμα σχόλια μίσους κλπ.

Θα ήθελα, τέλος, να επισημάνω ότι ποτέ δεν «επινόησα» το αφήγημα ότι δήθεν έπεσε η σύζυγός μου απο την σκάλα • την εκδοχή αυτή την επέλεξε η ίδια (παρά την διαφωνία μου), για την προστασία των παιδιών μας, διότι αρχικά θεώρησε ότι έτσι θα τα προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα . Σε κάθε περίπτωση , σέβομαι και υποκλίνομαι στην απόφασή της να καταθέσει τι ακριβώς συνεβη.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.