Τα ‘χασε στο βήμα της Βουλής και ξέσπασε σε γέλια μαζί με την ομάδα του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Για πρώτη φορά στο βήμα της Βουλής ανέβηκε η Παναγιώτα Γρηγοράκου, βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, το βράδυ της Δευτέρας. Στην παρθενική της εμφάνιση όμως έμελλε να την κερδίσει το άγχος και το στρες με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί προς στιγμήν για να συνεχίσει δυναμικά στην πορεία.

Ειδικότερα, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες της Λακωνίας για αυτή την πρώτη της εκλογή, η Παναγιώτα Γρηγοράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μεγάλη η συγκίνηση διότι σήμερα η πρώτη μου ομιλία συμπίπτει με την ημέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας μας. Λυπάμαι βέβαια βαθιά που η σημερινή μέρα πνίγεται μέσα στους καπνούς των πυρκαγιών που απειλούν την ευημερία μας και καταστρέφουν το μέλλον μας. Η σκέψη μας φυσικά βρίσκεται κοντά σε όσους αγωνίζονται στα μέτωπα της φωτιάς, όπως και στους Λάκωνες συμπολίτες μου γιατί η φωτιά έχει δυστυχώς χτυπήσει και τη Λακωνία. Παρόλα αυτά γιορτάζουμε 49 χρόνια δημοκρατίας. Μια γιορτή όμως που επιβάλλει να συνειδητοποιούμε κάθε στιγμή αυτή την ευθύνη».

«Γιατί, σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως οι… Ε, οι… Αχ, αχ, αχ! Είδατε; Είναι η πρώτη μου φορά» συμπλήρωσε, με ελαφρά αμηχανία για τα επαναλαμβανόμενα μικρά σαρδάμ, η νεοεκλεγείσα βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Τότε ήταν που η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θέλησε να την υποστηρίξει προχωρώντας σε θερμό χειροκρότημα από τα έδρανα όπου και βρίσκονταν. Τόσο η ίδια η Παναγιώτα Γρηγοράκου όσο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ακόμα ένα σαρδάμ με την… «αλώβητη δημοκρατία», η οποία θα προχωρά χωρίς τριγμούς, για να συνεχίσει στην πορεία αλάνθαστη η Παναγιώτα Γρηγοράκου την ομιλία της από το βήμα της Βουλής.

Πηγή: https://www.zappit.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.