Τα δώρα της Βλασίας Παυλοπούλου στην Μπριζίτ Μακρόν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν την πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, κατά την πρωινή συνάντησή της με τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Βλασία Παυλοπούλου, η οποία τη συνόδευσε στην επίσκεψή της στην Αρχαία Αγορά.

Η κ. Παυλοπούλου προσέφερε στη σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν ένα αντίγραφο μυκηναϊκού κοσμήματος από το Μουσείο Μπενάκη, καθώς, επίσης, και το πρώτο αντίτυπο του νέου δοκιμίου του Προέδρου της Δημοκρατίας με τίτλο «Οι ρίζες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Οι συμβολισμοί της σκεπτομένης Αθηνάς».
Μάλιστα, το βιβλίο περιείχε και προσωπική αφιέρωση στην κ. Μακρόν, η οποία αναφερόταν στην ταύτιση των όσων ανέφερε ο σύζυγός της, Εμανουέλ, στην ομιλία του στην Πνύκα, σχετικά με την αρχαία Ελλάδα, με το περιεχόμενο του βιβλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, περίληψη αυτού του δοκιμίου θα αποτελέσει η ομιλία του κ. Παυλόπουλου στο Athens Democracy Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.