Τα λάδια στον δρόμο έφεραν τροχαία με 3 τραυματίες και ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων (βίντεο)

Η ολισθηρότητα του δρόμου στη Θεσσαλονίκη έφερε αλλεπάλληλα τροχαία με τρεις οδηγούς να τραυματίζονται και να μεταφέρονται σε νοσοκομεία. Στο σημείο τροχονόμοι και συνεργεία του δήμου…

Τα τροχαία ατυχήματα ήταν διαδοχικά στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Αιτία τα λάδια που είχαν πέσει στο έδαφος και έκαναν το δρόμο επικίνδυνο. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και τρεις οδηγοί μηχανών έχασαν τον έλεγχο. Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων με τους οδηγούς να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι λεωφορεία κατέβασαν τους επιβάτες τους, αφού δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το προγραμματισμένο τους δρομολόγιο.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από διαρροή λαδιών στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όταν γλίστρησαν επί του ολισθηρού οδοστρώματος. Συγκεκριμένα, τρεις οδηγοί δίκυκλων τραυματίστηκαν όταν έχασαν τον έλεγχο στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την συμβολή με την οδό Μ. Καλού και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος.

Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από την κυκλοφορία λόγω διαρροής λαδιού από όχημα στο δρόμο, αφού δημιουργείται πολύ έντονη ολισθηρότητα. Μάλιστα κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λαγκαδά από το ύψος της οδού Αγίων Πάντων έως και τη Μιχαήλ Καλού.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιούν εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακείμενες οδούς, ενώ τροχονόμος βρίσκεται επί της Αγίων Πάντων. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος μάλιστα και λίγο πριν αποκλειστεί το σημείο, σημειώθηκε σύγκρουση δυο οχημάτων με υλικές ζημιές.

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται αυτήν την ώρα στο σημείο και ρίχνουν ροκανίδια στα λάδια προκειμένου να στεγνώσουν γρηγορότερα και να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Λαγκαδά. Τα οχήματα που προσεγγίζουν τώρα το σημείο έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων, με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να κατεβάζουν σε πολλές περιπτώσεις τους επιβάτες λόγω αδυναμίας τέλεσης του δρομολογίου τους.

Η κυκλοφορία για τους οδηγούς που ήθελαν να διασχίσουν την οδό Λαγκαδά πραγματοποιείται πλέον μέσω των οδών Αγίων Πάντων-Γρ. Κολωνιάρη-Μιχαήλ Καλού και έπειτα πάλι στην οδό Λαγκαδά. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.