Τα μηνύματα που εστάλησαν στην ομαδική συνομιλία στο Viber με Λύτρα και Πολυζωγοπούλου – «Έχετε ευθύνες»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν η συνομιλία και τα μηνύματα που εστάλησαν στην ομαδική συνομιλία στο Viber, με τον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική συνομιλία στο Viber δημιουργήθηκε από τον επί 7 χρόνια συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον κ. Κριεμάδη, όπως επισημαίνει το Mega που δημοσίευσε τη συνομιλία, και τα άτομα που απαρτίζουν την ομαδική συνομιλία είναι επιπλέον ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική αυτή συνομιλία φτιάχτηκε από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου όπως φαίνεται από τα μηνύματα, που δημοσίευσε η εκπομπή Live News.




Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο από τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί, ο κ. Κριεμάδης απευθύνεται και στους δύο γράφοντας: «Αποφασίσατε να χρίσετε κάτι […] έχετε κάνει μια αυτοκρατορία που έχει ευθύνες […] Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί».

Όπως γίνεται σαφές μέσα από την συνομιλία, υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί.

Στη συνέχεια της συνομιλίας παρεμβαίνει ο κ. Λύτρας με ένα μήνυμά του, όπου αναφέρει: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά μου να μιλήσουν με την Σοφία να πάνε στο γραφείο να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και δεν απαντάει».

Μετά από αυτό, η κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και ο δικηγόρος συνεργάτης από το γραφείο του κ. Λύτρα βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού το βράδυ της Τρίτης (18/6).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.