Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη

Πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από την εξαφάνιση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Τα κενά, οι ασάφειες και οι αντιφάσεις προβληματίζουν, την ώρα που τα στοιχεία της μυστηριώδους υπόθεσης αυξάνονται, χωρίς για την ώρα να λύνουν τον γρίφο της εξαφάνισης.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Τα παραπάνω πρόσωπα έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.
Μια σειρά από βασικά ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία για τον αγνοούμενο βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης.

Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Κάτι που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Aν και αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Όπως διαπιστώθηκε ο κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο αν και έλεγε το αντίθετο αρχικά, ενώ τη νύχτα της εξαφάνισης, επέστρεψε σπίτι του και έφυγε ξανά με προορισμό ένα ψιλικατζίδικο, για να αγοράσει χαρτί υγείας όπως κατέγραψαν οι κάμερες.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.