Τάσος Ξιαρχό: Θα προσέγγισα διαφορετικά την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision

“Θα ήθελα να δω κάτι λίγο πιο λαμπερό” δηλώνει ο Τάσος Ξιαρχό.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωινό της Πέμπτης, όπου και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Μαρίνα Σάττι αλλά και στην προσπάθεια της Silia Kapsis για την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024.

“Απ’ αυτό που είδα, η Μαρίνα θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά. Τα ρούχα που φόραγαν οι χορευτές είναι λίγο μουντά ενώ η φούστα της Μαρίνας είχε πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ θα το προσέγγιζα αλλιώς και γενικά θα ήθελα να δω κάτι λίγο πιο λαμπερό, έχει όμως τόσο λαμπερή φωνή η Μαρίνα που όλα τα άλλα περισσεύουν” δήλωσε αρχικά ο γνωστός χορογράφος.

“Το μονοπλάνο είναι κάτι που αρέσει στην Μαρίνα και το έχουμε κάνει και παρέα στη Μάντισσα γιατί έχει πολύ επαφή με την κάμερα εκείνη τη στιγμή, νιώθει πιο ζωντανά και γενικά είναι κάτι που το προσεγγίζει χρόνια.

Το μονοπλάνο της Μάντισσας νομίζω πως χαρακτήρισε την εποχή, ήταν το πρώτο viral που έγινε στην Ελλάδα. Ένα μονόπλανο που είχε πολλά λάθη αλλά αυτός είναι και ο σκοπός του, να είναι αυθόρμητο”.




“H Silia Kapsis είναι φανταστική, ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο. Ουσιαστικά για μένα και για την Ελλάδα είναι το μέλλον στην ποπ μουσική.

Επιτέλους είδαμε κάτι από το εξωτερικό! Δηλαδή έναν καλλιτέχνη που, όπως και η Ελλάδα έτσι και η Κύπρος πολλές φορές, ήρθε απ’ έξω και είναι η πρώτη φορά που μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό που έφεραν απ’ έξω” υπογράμμισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.